Katranlı İlkokulu
KATRANLI KÖYÜ KATRANLI KÜME EVLERİ NO 288 ERMENEK / KARAMAN

VİZYON

Atatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.

BAŞARILAR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ MASAL ANLATMA YARIŞMASINDA 2018 YILINDA ÜÇÜNCÜLÜK,2019 YILINDA İSE BİRİNCİLİK.

NORMAL

SERVİS YOKTUR.

İLÇE MERKEZİNE 23 KM İL MERKEZİNE 180 KM

OKULUMUZ KÖY MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.